Tacamuri pentru masa


Mesele zilnice reprezinta un moment de relaxare si, de multe ori un prilej de a te intalni cu familia si cu prietenii. Pentru a complimenta gustul delicios al preparatelor, masa trebuie decorata si aranjata cu bun-gust si intr-un stil care sa exteriorizeze personalitatea gazdei.
De la tacamuri si vesela, pana la culoarea servetelelor este nevoie de cele mai frumoase combinatii, pentru a adauga un plus de reusita unei mese obisnuite.
Pentru a pregati si aranja intr-o maniera deosebita o masa, nu este neaparata nevoie de o munca elaborata. Principiul ,,simplu si frumos” se aplica si in cazul acesta. Exista insa unele detalii de catre trebuie insa tinut cont, asa cum subliniam mai sus, combinatiile de culori sunt foarte importante, alegerea unei vesele potrivite momentului, fie ca este vorba de o masa de pranz sau de cina.
Modele de tacamuri:
Set tacamuri servire aperitive easy, set tacamuri servire aperitive pip treeass, set tacamuri servire salata mediterraneo, set tacamuri servire salata knifeforkspoon

Vesela si tacamurile dau un plus de eleganta si rafinament mesei, fiind in deplina armonie cu fetele de masa si cu restul accesoriilor pentru masa. Deco-in va pune la dispozitie o diversitate de modele de tacamuri, de unde puteti alege setul perfect pentru masa dumneavoastra.


Set tacamuri:
set tacamuri lingurite inghetata gift box, set tacamuri lingurite nouvel, set tacamuri servire salata gift box, set tacamuri 24 piese all time, set tacamuri 6 lingurite espresso rondo inox

De la diferitele forme de farfurii, pahare sau boluri, puteti alege sa va decorati masa intr-un mod elegant, cu combinatii de culori rafinate si clasice, cum este cea care nu se demodeaza niciodata, si anume alb cu auriu, sau puteti alege sa va bucurati de un stil modern si relaxat de decorare a mesei, cu tacamuri colorate pe care le puteti asorta sau armoniza cu culorile incaperii in care este servita masa.
Un alt aspect important de care trebuie sa tii cont atunci cand decorezi masa, este reprezentat si de felul in care alegi sa asezi tacamurile, platourile, evitand sa supra incarcati masa. De aceea este important sa alegeti marimea potrivita la vesela si tacamurile ideale in functie de felurile de mancare pregatite. Va punem la dispozitie seturi complete de tacamuri din inox sau inox mat, de pana la 30 de piese.
Exemple de seturi de tacamuri complete:
Set tacamuri inox mat siena 24 piese, set tacamuri inox genova 24 piese, set tacamuri inox livorno 24 piese, set tacamuri inox valentino 30 piese.