Cesti de cafea


Care este cea mai buna modalitate de a incepe ziua, daca nu sa adaugam la un mic dejun sanatos si revitalizant o ceasca cu cafeaua noastra preferata? Aroma cafelei de dimineata este cea care ne incanta simturile, si indiferent ca o savuram pentru energia pe care ne-o ofera in fiecare dimineata in care ne indreptam spre serviciu sau daca alegem sa ne bucuram de gustul unic de cafea pentru a ne relaxa in diminetile din weekend sau la o discutie cu prietenii.
Deco-in.ro  te invita sa te bucuri de gustul minunat al cafelei servita intr-o maniera eleganta in intimitatea si confortul locuintei tale si iti pune la dispozitie cele mai frumoase cesti de cafea de la producatori renumiti din domeniu.
Cesti de cafea oferite de Deco-in:
Ceasca expresso pura, set 2 cesti espresso ninfea classica, set 4 cesti de cafea espresso ninfea classica, cesti de cafea termo coffee to go, set 6 cesti espresso classic pack, ceasca espresso din portelan demi cup&saucer

Daca vrei sa te bucuri de servirea intr-un stil sofisticat al cafelei te invitam sa consulti intreaga noastra propunere de cesti de cafea si sa alegi ce se potriveste cel mai bine gusturilor tale.


Seturi si modele de cesti de cafea:
cesti cappuccino din portelan cu lingurita cappuccinotasse, ceasa espresso din portelan cu lingurita espressotasse, set 6 cesti espresso classic pack