Boluri de salata pentru o vara a salatelor!

Salatele reprezinta un fel de mancare sanatos, care poate fi servit atat ca fel de mancare principal cat si alaturate felurilor principale de masa, depinde de modul in care sunt preparate si de ingredientele pe care le contin.
Vara este anotimpul salatelor, anotimpul in care ni se schimba preferintele culinare, pentru a putea tine pasul cu vremea extrem de calduroasa de afara. Pranzul ideal este acum o salata racoritoare, cu toate legumele sezonului, care in afara de faptul ca reprezinta o masa consistenta, este asa cum spuneam perfecta pentru vara.
Boluri de salata:

bol de salata medium rosubol servire salata bowlservers negru
Bol salata leaf medium verde/alb , bol de salata medium rosu, bol servire salata bowl&servers negru


Pentru a depozita salatele pregatite intr-un mod ingenios care va complimenta aspectul mesei dumneavoastra, Deco-in va pune la dispozitie cele mai practice boluri pentru salata, pe care le puteti folosi atat pentru salatele preparate acasa sau pentru salatele preparate la un gratar. 
Modele de boluri de salata:
bol de salata preparare-servire rio portocaliu, bol de salata preparare-servire palsby verde
Pentru un cadou inedit de casa nou, Deco-in va pune la dispozitie, pentru impatimitii salatelor si nu numai, un set servire salata gif box , care va reprezenta cu siguranta elementul principal in decorarea mesei dumneavoastra.